Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster (R76)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 11,040.00
Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
Оригинална цена ден 11,040.00
Сегашна цена ден 9,200.00
ден 9,200.00 - ден 9,200.00
Сегашна цена ден 9,200.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 1500 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 41 x 36.5 x 25