Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster Cone (Cornet) (KT1)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 10,560.00
Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
Оригинална цена ден 10,560.00
Сегашна цена ден 8,800.00
ден 8,800.00 - ден 8,800.00
Сегашна цена ден 8,800.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 1200 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Нерѓосуважчки челик
  • Термостат
  • Димензии: 25 x 39,5 x 23,5