Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster R 74 - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 8,700.00 - Оригинална цена ден 8,700.00
Оригинална цена
ден 8,700.00
ден 8,700.00 - ден 8,700.00
Сегашна цена ден 8,700.00

Професионален Тостер на ЛПГ Плин

  • Моќност: 1800 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 45 x 44 x 27