Прескокнете содржина

REMTA Professional Waffle Toaster W22

Од REMTA
Оригинална цена ден 9,400.00 - Оригинална цена ден 9,400.00
Оригинална цена
ден 9,400.00
ден 9,400.00 - ден 9,400.00
Сегашна цена ден 9,400.00

Професионален Waffle Тостер

  • Обложена со тефлон.
  • Нерѓосувачки челик.
  • Ергономски дизајн.
  • Тип за професионална употреба
  • Тежина: 10 Kg
  • Моќност: 2000 W  
  • Капацитет: 25 парчиња
  • Димензи: 30 x 35 x 24,5