Прескокнете содржина

REMTA Professional Hot Chocolate & Salep Warmer (CS10)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 17,500.00
Оригинална цена ден 17,500.00 - Оригинална цена ден 17,500.00
Оригинална цена ден 17,500.00
Сегашна цена ден 14,500.00
ден 14,500.00 - ден 14,500.00
Сегашна цена ден 14,500.00

Апарат за топло чоколадо 

  • Греење со бен-мари систем
  • Kонтинуирано мешање
  • Термостат
  • Лесно се чисти
  • Поликарбонатни чинии
  • Нерѓосувачки челик
  • Ергономски дизајн.
  • Капацитет: 5 L
  • Моќност: 1100 W
  • Димензи: 25 x 35 x 50