Прескокнете содржина

REMTA Resho CEJ24 - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 17,600.00 - Оригинална цена ден 17,600.00
Оригинална цена
ден 17,600.00
ден 17,600.00 - ден 17,600.00
Сегашна цена ден 17,600.00

Решо нa ЛПГ Плин

  • Нерѓосувачки челик
  • Безбедносен систем за гас
  • Со гас
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 28,5 Kg
  • Моќност: 11500 W
  • Димензи:  139 x 55 x 23