Прескокнете содржина

REMTA Mixer SET 25cm - (MK25)

Од REMTA
Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
Оригинална цена
ден 14,500.00
ден 14,500.00 - ден 14,500.00
Сегашна цена ден 14,500.00

РЕМТА Миксер

  • Брза и ефикасна мешавина
  • Тежина: 3 Kg
  • Моќност: 500 W
  • Димензи:  13 x 13 x 54