Прескокнете содржина

REMTA Electric Juicer (PS10)

Од REMTA
Оригинална цена ден 11,300.00 - Оригинална цена ден 11,300.00
Оригинална цена
ден 11,300.00
ден 11,300.00 - ден 11,300.00
Сегашна цена ден 11,300.00

Електрична Цедилка за портокал

  • Tело од нерѓосувачки челик
  • Моќен мотор
  • Моќност: 140 W
  • Димензи: 22 x 26 x 46