Прескокнете содржина

REMTA Manual Juicer (PS08)

Од REMTA
Оригинална цена ден 3,900.00 - Оригинална цена ден 3,900.00
Оригинална цена
ден 3,900.00
ден 3,900.00 - ден 3,900.00
Сегашна цена ден 3,900.00

Рачен Цедилка 

  • Неорѓосувачки Челик 
  • Направени за честа употреба
  • Модерен ергономски дизајн
  • Работи без струја (рачно)
  • Тежина: 6 Kg
  • Димензи: 17,5 x 21 x 59