Прескокнете содржина

REMTA Blender (BB01)

Од REMTA
Продадено
Оригинална цена ден 11,300.00 - Оригинална цена ден 11,300.00
Оригинална цена
ден 11,300.00
ден 11,300.00 - ден 11,300.00
Сегашна цена ден 11,300.00

Рачен Цедилка 

  • Нерѓосувачки челик
  • Направени за честа употреба
  • Модерен ергономски дизајн
  • Капацитет: 2 L
  • Тежина: 6 Kg
  • Моќност: 1500 W
  • Димензи: 18 x 21 x 58