Прескокнете содржина

REMTA Blender (BB02)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 33,120.00
Оригинална цена ден 33,120.00 - Оригинална цена ден 33,120.00
Оригинална цена ден 33,120.00
Сегашна цена ден 27,600.00
ден 27,600.00 - ден 27,600.00
Сегашна цена ден 27,600.00

Рачен Цедилка 

  • Нерѓосувачки челик
  • Направени за честа употреба
  • Модерен ергономски дизајн
  • Капацитет: 2 L
  • Тежина: 6 Kg
  • Моќност: 1500 W
  • Димензи: 22 x 30 x 56