Прескокнете содржина

REMTA Double Crepe Cooker - (KR4) - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 19,900.00 - Оригинална цена ден 19,900.00
Оригинална цена
ден 19,900.00
ден 19,900.00 - ден 19,900.00
Сегашна цена ден 19,900.00

Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин

  • Обложен со тефлон
  • Големина на чинијa 40cm
  • Автоматски Термостат
  • Нерѓосувацки челик
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 21 Kg
  • Димензии: 78 x 48 x 17 cm