Прескокнете содржина

REMTA Electric Induction Resho - (WYL D42) -

Од REMTA
Оригинална цена ден 17,300.00 - Оригинална цена ден 17,300.00
Оригинална цена
ден 17,300.00
ден 17,300.00 - ден 17,300.00
Сегашна цена ден 17,300.00

РЕМТА Електричен индукциски решо

  • Погоден за професионална употреба
  • Куќиште од нерѓосувачки челик
  • Функција на тајмер
  • Црна керамичка стаклена површин
  • Дигитален контролен панел
  • CE сертифициран
  • Тежина: 5,5 Kg
  • Моќност: 3500 W
  • Димензи: 35 x 39,5 x 14,5