Прескокнете содржина

REMTA Electric Induction Wok Resho - (WYL D43) -

Од REMTA
Оригинална цена ден 18,750.00 - Оригинална цена ден 18,750.00
Оригинална цена
ден 18,750.00
ден 18,750.00 - ден 18,750.00
Сегашна цена ден 18,750.00

РЕМТА Електричен индукциски решо

  • Погоден за професионална употреба.
  • Куќиште од нерѓосувачки челик.
  • Функција на тајмер.
  • Црна керамичка стаклена површина
  • Дигитален контролен панел.
  • CE сертифициран.
  • Тежина: 5,5 Kg
  • Моќност: 3500 W
  • Димензи: 35 x 39,5 x 14,5