Прескокнете содржина

REMTA Professional Juicer Extractor (KMS1)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 79,200.00
Оригинална цена ден 79,200.00 - Оригинална цена ден 79,200.00
Оригинална цена ден 79,200.00
Сегашна цена ден 66,000.00
ден 66,000.00 - ден 66,000.00
Сегашна цена ден 66,000.00

РЕМТА ЏУСЕР

  • Tело од нерѓосувачки челик 
  • Моќен мотор
  • Капацитет: 2 Литри
  • Моќност: 700 W
  • Димензи: 24 x 40 x 53 cm