Прескокнете содржина

REMTA Lemonade Cooler 20 lt (ST15)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 33,540.00
Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
Оригинална цена ден 33,540.00
Сегашна цена ден 27,950.00
ден 27,950.00 - ден 27,950.00
Сегашна цена ден 27,950.00

Апарат за Лимонада

  • Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење.
  • Електромагнетна пумпа/тивок мотор
  • Куќиште од нерѓосувачки челик.
  • Тивок, стабилен, моќен компресор.
  • Супериорна моќ на ладење.
  • Тежина: 20 Kg
  • Моќност: 550 Kcal
  • Литар: 16 Литри
  • Димензи: 32 x 47 x 76 cm