Прескокнете содржина

REMTA Lemonade + Ayran Cooler 20 + 20 Lit (ST26)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 45,500.00
Оригинална цена ден 45,500.00 - Оригинална цена ден 45,500.00
Оригинална цена ден 45,500.00
Сегашна цена ден 38,000.00
ден 38,000.00 - ден 38,000.00
Сегашна цена ден 38,000.00

Апарат за Лимунада + Ајран 

  • Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење.
  • Електромагнетна пумпа/тивок мотор.
  • Куќиште од нерѓосувачки челик.
  • Тивок, стабилен, моќен компресор.
  • Супериорна моќ на ладење.
  • Тежина: 31 Kg
  • Моќност: 720 Kcal
  • Литар: 20 + 20 L
  • Димензи: 43,5 x 44 x 76