Прескокнете содржина

REMTA Oven + 4 Resho - (J17) - LPG Gas

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 71,760.00
Оригинална цена ден 71,760.00 - Оригинална цена ден 71,760.00
Оригинална цена ден 71,760.00
Сегашна цена ден 59,800.00
ден 59,800.00 - ден 59,800.00
Сегашна цена ден 59,800.00

Професионална Фурна + 4 решо ЛПГ Плин

  • Нерѓосувачко куќиште
  • Контрола на термостат
  • Ергономски дизајн
  • Произведен за честа употреба
  • Тежина: 115 Kg
  • Моќност: 40000 W
  • Димензии: 100 x 100 x 85