Прескокнете содржина

REMTA Potato Proofing Machine - (R98) -

Од REMTA
Продадено
Оригинална цена ден 12,200.00 - Оригинална цена ден 12,200.00
Оригинална цена
ден 12,200.00
ден 12,200.00 - ден 12,200.00
Сегашна цена ден 12,200.00

Затоплувач за помфрит

  • Варениот компир за да биде топол и подготвен за сервирање.
  • Тежина:  6.5 kg
  • Моќност: 1000 W
  • Димензи:  29,5 x 55 x 65 cm