Прескокнете содржина

REMTA Sauce Warming Machine - (SC3)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,720.00
Оригинална цена ден 6,720.00 - Оригинална цена ден 6,720.00
Оригинална цена ден 6,720.00
Сегашна цена ден 5,600.00
ден 5,600.00 - ден 5,600.00
Сегашна цена ден 5,600.00

Затоплувач за  Сос

  • Го одржува сосот топол и подготвен за сервирање.
  • Тежина:  3 kg
  • Моќност: 200 W
  • Димензи:  31 x 22 x 31 cm