Прескокнете содржина

REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D08A)

Од REMTA
Оригинална цена ден 42,000.00 - Оригинална цена ден 42,000.00
Оригинална цена
ден 42,000.00
ден 42,000.00 - ден 42,000.00
Сегашна цена ден 42,000.00

Професионалen Донер

  • Хигиенски, безбеден и долготраен.
  • Погоден за професионална употреба.
  • Тежина: 37 Кg
  • Капацитет: 50 Kg
  • Димензии: 52 x 70 x 128 mm