Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 8 Lit (RL110)

Од REMTA
Оригинална цена ден 13,800.00 - Оригинална цена ден 13,800.00
Оригинална цена
ден 13,800.00
ден 13,800.00 - ден 13,800.00
Сегашна цена ден 13,800.00

Професионална ЛПГ Плин Фритеза 

  • Капацитет: 8 Литри 
  • Моќност: 3200 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Чешма за празнење на вода
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 32 x 62 x 44