Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 8 + 8 (R102) - Electric

Од REMTA
Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
Оригинална цена
ден 12,300.00
ден 12,300.00 - ден 12,300.00
Сегашна цена ден 12,300.00

Професионална Електрична Фритеза 

  • Капацитет: 8+8 Литри 
  • Моќност: 6000 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 67 x 65 x 34