Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 3 Lit (R90) - Electric

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,240.00
Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
Оригинална цена ден 6,240.00
Сегашна цена ден 5,200.00
ден 5,200.00 - ден 5,200.00
Сегашна цена ден 5,200.00

Професионална Електрична Фритеза 

  • Капацитет: 3 Литри 
  • Моќност: 2500 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 20 x 62 x 33,5