Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 5 Lit R91 - Electric

Од REMTA
Оригинална цена ден 5,700.00 - Оригинална цена ден 5,700.00
Оригинална цена
ден 5,700.00
ден 5,700.00 - ден 5,700.00
Сегашна цена ден 5,700.00

Професионална Електрична Фритеза 

  • Капацитет: 5 Литри 
  • Моќност: 2750 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 31 x 52 x 32