Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 5 + 5 (R93) - Electric

Од REMTA
Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
Оригинална цена
ден 10,200.00
ден 10,200.00 - ден 10,200.00
Сегашна цена ден 10,200.00

Професионална Електрична Фритеза 

  • Капацитет: 5+5 Литри 
  • Моќност: 5500 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 55 x 62 x 35.5