Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 8 Lit (RL96)- LPG Gas

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 8,160.00
Оригинална цена ден 8,160.00 - Оригинална цена ден 8,160.00
Оригинална цена ден 8,160.00
Сегашна цена ден 6,800.00
ден 6,800.00 - ден 6,800.00
Сегашна цена ден 6,800.00

Професионална ЛПГ Плин Фритеза 

  • Капацитет: 8 Литри 
  • Моќност: 3000 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 34.5 x 65 x 36