Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 8 + 8 (RL97) - LPG Gas

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 14,760.00
Оригинална цена ден 14,760.00 - Оригинална цена ден 14,760.00
Оригинална цена ден 14,760.00
Сегашна цена ден 12,300.00
ден 12,300.00 - ден 12,300.00
Сегашна цена ден 12,300.00

Професионална ЛПГ Плин Фритеза 

  • Капацитет: 8+8 Литри 
  • Моќност: 6000 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 67 x 65 x 34