Прескокнете содржина

REMTA Professional Grill 100 CM INOX (R100) - LPG Gas

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 24,840.00
Оригинална цена ден 24,840.00 - Оригинална цена ден 24,840.00
Оригинална цена ден 24,840.00
Сегашна цена ден 20,700.00
ден 20,700.00 - ден 20,700.00
Сегашна цена ден 20,700.00

Професионална ЛПГ Плин Фритеза 

  • Капацитет: 100 цм 
  • Дебелина на Плек 6мм
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • 2 x Регулатор за јачина на пламен 
  • 2 x Автоматски упалјач
  • Димензија на површина за готвење: 95 x 39
  • Димензии: 100 x 51 x 22