Прескокнете содржина

REMTA Professional Grill 50 CM INOX (R50) - LPG Gas

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 12,500.00
Оригинална цена ден 12,500.00 - Оригинална цена ден 12,500.00
Оригинална цена ден 12,500.00
Сегашна цена ден 10,400.00
ден 10,400.00 - ден 10,400.00
Сегашна цена ден 10,400.00

Професионална ЛПГ Плин Фритеза 

  • Капацитет: 50 цм 
  • Дебелина на Плек 6мм
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Регулатор за јачина на пламен 
  • Автоматски упалјач
  • Димензија на површина за готвење 45 x 39
  • Димензии: 50 x 51 x 22