Прескокнете содржина

REMTA Professional Grill 70 CM INOX (R70) - LPG Gas

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 20,640.00
Оригинална цена ден 20,640.00 - Оригинална цена ден 20,640.00
Оригинална цена ден 20,640.00
Сегашна цена ден 17,200.00
ден 17,200.00 - ден 17,200.00
Сегашна цена ден 17,200.00

Професионална ЛПГ Плин Фритеза 

  • Капацитет: 70 цм 
  • Дебелина на Плек 6мм
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • 2 x Регулатор за јачина на пламен 
  • 2 x Автоматски упалјач
  • Димензија на површина за готвење: 65 x 39
  • Димензии: 70 x 51 x 22