Прескокнете содржина

REMTA Professional Onion Slicer (SE10)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 15,840.00
Оригинална цена ден 15,840.00 - Оригинална цена ден 15,840.00
Оригинална цена ден 15,840.00
Сегашна цена ден 13,200.00
ден 13,200.00 - ден 13,200.00
Сегашна цена ден 13,200.00

Професионален Сецкалица за Кромид 

  • Нерѓосувачки челик
  • Направени за честа употреба
  • Модерен ергономски дизајн
  • Капацитет: 6 Kg
  • Тежина: 15 Kg
  • Моќност: 370 W
  • Димензи: 29 x 53 x 33