Прескокнете содржина

REMTA Professional Pasta Cooker (R114) - Electric

Од REMTA
Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
Оригинална цена
ден 15,200.00
ден 15,200.00 - ден 15,200.00
Сегашна цена ден 15,200.00

Професионален Електричен Готвач за Паста / Макарони 

  • Капацитет: 8 Литри 
  • Моќност: 3200 W 
  • 4 Метални Корпи
  • Чешма за празнење на вода
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 32 x 62 x 44