Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer Double PRO - (R111)

Од REMTA
Оригинална цена ден 25,300.00 - Оригинална цена ден 25,300.00
Оригинална цена
ден 25,300.00
ден 25,300.00 - ден 25,300.00
Сегашна цена ден 25,300.00

Професионален Готвач за Паста / Макарони 

  • Капацитет: 8 + 8 Литри 
  • Моќност: 6400 W 
  • 2 Метални Корпи
  • Чешма за празнење на вода
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 64 x 62 x 44