Прескокнете содржина

REMTA Professional Sand Coffee Cooker (KF02)

Од REMTA
Продадено
Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
Оригинална цена
ден 7,800.00
ден 7,800.00 - ден 7,800.00
Сегашна цена ден 7,800.00

Професионален Апарат за Турско Кафе 

  • Моќност: 1000 W 
  • Златна Боја 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење Песок
  • Термостат
  • Песокот за готвење е вклучен во цената 
  • Димензии: 33 x 41 x 15,5