Прескокнете содржина

REMTA Professional Doner / GIRO Cooker D06(M) - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
Оригинална цена
ден 17,800.00
ден 17,800.00 - ден 17,800.00
Сегашна цена ден 17,800.00

Професионалen Донер на плин

  • Природен гас или пропан (ЛПГ) 
  • Моќност: 9750 W 
  • Хигиенски, безбеден и долготраен
  • Погоден за професионална употреба
  • Тежина: 22,5 Кg
  • Капацитет: 30 Kg
  • Димензии: 47 x 64 x 118