Прескокнете содржина

REMTA Professional Doner / GIRO Cooker (D06) - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
Оригинална цена
ден 11,000.00
ден 11,000.00 - ден 11,000.00
Сегашна цена ден 11,000.00

Професионалen Донер на плин

  • Природен гас или пропан (ЛПГ) 
  • Моќност: 9750 W 
  • Хигиенски, безбеден и долготраен.
  • Погоден за професионална употреба.
  • Тежина: 17 Кg
  • Капацитет: 30 Kg
  • Димензии: 43 x 55,5 x 105