Прескокнете содржина

REMTA Professional Teapot (DE11)

Од REMTA
Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
Оригинална цена
ден 14,500.00
ден 14,500.00 - ден 14,500.00
Сегашна цена ден 14,500.00

Професионална Чајници - Семавер + 2 Чајници

  • Приозведен од нерѓосувачки челик 304
  • Два чајници
  • Хигиенски и издржлив
  • Ергономски Дизајн
  • Призводот има авроматски термостат
  • Лесно се чисти
  • Капацитет: 23 L
  • Тежина: 9 Kg
  • Моќност: 2200 W
  • Димензи: 48 x 36 x 62,5