Прескокнете содржина

REMTA Professional Teapot Maxi (R27)

Од REMTA
Продадено
Оригинална цена ден 10,500.00
Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
Оригинална цена ден 10,500.00
Сегашна цена ден 8,700.00
ден 8,700.00 - ден 8,700.00
Сегашна цена ден 8,700.00

Професионална Чајници - Семавер Макси

 • Приозведен од нерѓосувачки челик 304
 • Деловите за чај и филтер це изработени од нерѓосувачки челик
 • Обезбедува вкусен чај долго време
 • Хигиенски и издржлив
 • Системот за автоматска контрола на температурата е ефикасен
 • Безбедносен систем, има топлинско изолирани ракавици
 • Во произговот се користат елементи за чевки од нерѓосувачки челик.
 • Капацитет: 16 L
 • Тежина: 5 Kg
 • Моќност: 2000 W
 • Димензи: 42 x 36 x 61