Прескокнете содржина

REMTA Professional Teapot Model 30 - 23L - LPG Gas - (N11)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,000.00
Оригинална цена ден 9,000.00 - Оригинална цена ден 9,000.00
Оригинална цена ден 9,000.00
Сегашна цена ден 7,500.00
ден 7,500.00 - ден 7,500.00
Сегашна цена ден 7,500.00

Професионална Чајници - Семавер Модел 30

 • Приозведен од нерѓосувачки челик 304
 • Два чајници се продаваат посебно
 • Хигиенски и издржлив
 • Ергономски Дизајн
 • Производ гас и електрична енергија работат истовремено едни од други
 • Призводот има авроматски термостат
 • Лесно се чисти
 • Капацитет: 23 L
 • Тежина: 8,5 Kg
 • Моќност: 4400 W
 • Димензи: 65 x 62 x 35