Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster (R121) - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
Оригинална цена
ден 11,000.00
ден 11,000.00 - ден 11,000.00
Сегашна цена ден 11,000.00

Професионален Тостер на ЛПГ Плин

  • Моќност: 2000 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 50 x 43 x 27