Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster (R68)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 24,840.00
Оригинална цена ден 24,840.00 - Оригинална цена ден 24,840.00
Оригинална цена ден 24,840.00
Сегашна цена ден 20,700.00
ден 20,700.00 - ден 20,700.00
Сегашна цена ден 20,700.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 4000 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 58 x 67 x 32