Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster R 72

Од REMTA
Оригинална цена ден 6,900.00 - Оригинална цена ден 6,900.00
Оригинална цена
ден 6,900.00
ден 6,900.00 - ден 6,900.00
Сегашна цена ден 6,900.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 1200 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 27 x 37 x 22