Прескокнете содржина

REMTA Professional Double Toaster R80

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 17,400.00
Оригинална цена ден 17,400.00 - Оригинална цена ден 17,400.00
Оригинална цена ден 17,400.00
Сегашна цена ден 14,500.00
ден 14,500.00 - ден 14,500.00
Сегашна цена ден 14,500.00

Професионален Тостер Дупли 

  • Моќност: 2400 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 55 x 44 x 33,5