Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster (R78) LUX

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 12,500.00
Оригинална цена ден 12,500.00 - Оригинална цена ден 12,500.00
Оригинална цена ден 12,500.00
Сегашна цена ден 10,500.00
ден 10,500.00 - ден 10,500.00
Сегашна цена ден 10,500.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 1500 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 45 x 40 x 29