Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster R 79 LUX

Од REMTA
Оригинална цена ден 14,800.00 - Оригинална цена ден 14,800.00
Оригинална цена
ден 14,800.00
ден 14,800.00 - ден 14,800.00
Сегашна цена ден 14,800.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 2000 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 57 x 48 x 28,5