Прескокнете содржина

REMTA Professional Toaster (R79) LUX

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 17,800.00
Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
Оригинална цена ден 17,800.00
Сегашна цена ден 14,800.00
ден 14,800.00 - ден 14,800.00
Сегашна цена ден 14,800.00

Професионален Тостер 

  • Моќност: 2500 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од ГУС 
  • Термостат
  • Димензии: 53 x 40 x 24 cm