Прескокнете содржина

REMTA Resho CEJ01- LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 3,300.00 - Оригинална цена ден 3,300.00
Оригинална цена
ден 3,300.00
ден 3,300.00 - ден 3,300.00
Сегашна цена ден 3,300.00

Решо нa ЛПГ Плин

  • Безбедносен систем за гас
  • Со гас
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 13 Kg
  • Моќност: 2700 W
  • Димензи: 86,5 x 42 x 17