Прескокнете содржина

REMTA Resho CEJ22 - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
Оригинална цена
ден 10,500.00
ден 10,500.00 - ден 10,500.00
Сегашна цена ден 10,500.00

Решо нa ЛПГ Плин

  • Нерѓосувачки челик
  • Безбедносен систем за гас
  • Со гас
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 21 Kg
  • Моќност: 7400 W
  • Димензи: 86 x 55 x 23