Прескокнете содржина

REMTA Resho CEJ26 - LPG Gas

Од REMTA
Оригинална цена ден 8,300.00 - Оригинална цена ден 8,300.00
Оригинална цена
ден 8,300.00
ден 8,300.00 - ден 8,300.00
Сегашна цена ден 8,300.00

Решо нa ЛПГ Плин

  • Нерѓосувачки челик
  • Безбедносен систем за гас
  • Со гас
  • Ергономски дизајн
  • Тежина: 9 Kg
  • Моќност: 1340 W
  • Димензи: 61,5 x 42 x 17